Tips til rengøring af marmor

Marmor er blevet meget populært, og du ser det i mange hjem i dag. Det er der ikke noget at sige til, da marmor kommer med et væld af fordele. Ikke nok med at det ser pænt og eksklusivt ud, så er marmor også både slidstærkt og holdbart. 

Der er altså flere gode grunde til at gøre brug af marmor i dit hjem. Men hvis du allerede har marmorfliser, er det vigtigt, at du passer godt på dem og rengør dem på den korrekte måde. Lær mere om rengøring af marmor herunder.

Undgå både varme og syre

Marmor er slidstærkt og holdbart, men det kan ikke holde til hvad som helst. Eksempelvis skal du være opmærksom på, at du aldrig skal bruge varme eller syre på marmor. Det betyder, at du skal huske at undersøge, hvilke produkter du bruger, så du ikke ender med at gøre skade på dine flotte fliser.

Brug altid en neutral sæbe

Når du skal i gang med at rengøre dine marmorfliser, er det vigtigt, at du køber en neutral sæbe. Sæben skal naturligvis ikke indeholde syre, og den skal heller ikke efterlade en hinde. Det vil sige, at du ikke skal gøre brug af sæbespåner eller brun sæbe på marmorfliser.

Derudover er det en fordel at bruge en gammeldags gulvklud, når du skal rengøre dine marmorfliser. Det giver dig nemlig mulighed for at vride kluden godt og grundigt, så du kan tørre gulvet efterfølgende. Herved bliver der ikke efterladt vand på fliserne.