Skal der ske noget nyt på badeværelset?

Bliver du en smule træt hver gang, du træder ind på dit badeværelse? Det kan være, at du har levet med det samme badeværelse i mange år, eller at du aldrig fik gjort noget ved det, da du flyttede ind. 

Har du besluttet dig for, at det er på tide, at der sker noget nyt, men vil du helst ikke i gang med den helt store renovering? Herunder finder du forslag til, hvordan du kan opdatere dit badeværelse uden at skulle i gang med et kæmpestort projekt.

En brusevæg giver nyt liv

Er du vant til at have et bruseforhæng på badeværelset, kan en brusevæg være med til at give nyt liv i rummet. Der er en række fordele ved en brusevæg, hvorfor det er værd at overveje. Ikke nok med at en brusevæg er yderst stilfuld, vil den også give rene linjer i rummet.

Skift spejlet ud

Hvis du har et spejl på badeværelset, som du ikke er synderligt vild med, kan du vælge at skifte dette ud. Du kan prøve at tage et kig på et spejl med lys, så du altid kan se, hvad du laver. Det er vigtigt at have et godt spejl på badeværelset, så undersøg dine valgmuligheder nøje.

Indret med grønne planter

Har du ikke grønne planter på dit badeværelse, kan det gøre en stor forskel at placere planter flere forskellige steder i rummet. Det kommer selvfølgelig an på, hvor stort dit badeværelse er. Grønne planter vil gøre en forskel for atmosfæren i rummet, så find nogle planter, som du godt kan lide.