Derfor er belysningen vigtig i butikken

Der er ikke mange, der tænker over det – og flere ser det blot som en praktisk foranstaltning, der skal være der. Men når det kommer til lyset i en butik, så kan der lægge meget taktik og strategi bag.

Lyset er nemlig ikke blot der for at vise dig som kunde rundt i butikken. Det kan bruges til at fremvise bestemte varer, at sætte spot på specifikke områder og dermed guide dig til at foretage de ønskede køb. Lyset kan altså være det, der vækker din interesse for et givent produkt, og derfor er det vigtigt, at man som butiksejer sørger for at være kritisk med valget af belysning.

Vis dine produkter ordentligt frem

Du skal først og fremmest sørge for, at det er skarpt, så dine produkter bliver vist ordentligt og tydeligt frem. Men du bør også gøre dig nogle overvejelser i forhold til farven og placeringen i din butik. Det er nemlig ikke helt lige meget om lyset er hvidt, gyldent eller måske afdæmpet.

Og sidst men ikke mindst kan det også være en fordel med besparende lyskilder.

Der er nemlig mange udgifter forbundet med det at drive en fysisk butik, og derfor er det værd at finde selv de små og vedvarende besparelser.

Vælg LED

Hvis det alt sammen er noget, du søger til din butik, så bør du tage et kig på de muligheder, der byder sig med en skinne med spots. Med spots får du nemlig et meget moderne og stilrent look i din butik, og du sikrer altså, at det ikke er belysningen, der tager fokus fra dine produkter.

Vælger du LED spots sikrer du desuden besparelser. I forhold til traditionelle pærer og belysning generelt kan LED nemlig spare dig for helt op til 70% af din energiregning. Det skyldes, at LED ikke behøves nær så meget energi.