Skydedørsbeslag ikea

SKYTTA Beslag til skinne, 2 spor – IKEA

24 produkter i resultat · SKYTTA Skinne til stel til skydedør · SKYTTA Skinne til stel til skydedør · SKYTTA Ramme til skydedør, 102×196 cm · SKYTTA Skinne til stel …

SKYTTA Beslag til skinne, 2 spor Hvis du vil have en SKYTTA løsning med skydedør med 2, 4 eller flere døre på en skinne med 2 spor, skal du bruge denne monteringspakke til de 2 yderste døre. 10 års garanti. Læs betingelserne i garantifolderen.

SKYTTA dele – IKEA

SKYTTA dele – IKEA

Skydedøre sparer plads i din garderobe og er flotte. Vi har et stort udvalg af materialer og design. Vælg f.eks. glasskydedøre eller skydedøre af kork.

SKYTTA dele

SKYTTA Skinne til stel til skydedør, aluminiumsfarvet 3 spor

SKYTTA Skinne til stel til skydedør, aluminiumsfarvet 3 spor – IKEA

SKYTTA Beslag til skinne, 3 spor Hvis du vil have en SKYTTA løsning med skydedør med 3 døre på en skinne med 3 spor, skal du bruge denne monteringspakke til …

SKYTTA Skinne til stel til skydedør, aluminiumsfarvet 3 spor Lav en løsning med skydedøre, der når fra gulv til loft, med disse skinner og SKYTTA skydedøre. Du behøver ikke bore huller i gulvet, for skinnerne tapes fast på gulvet – og kan bruges på forskellige overflader.

TJODALYNG 4 paneler til stel til skydedør, lysegrøn … – IKEA

TJODALYNG 4 paneler til stel til skydedør, lysegrøn/mørkeblå, 100×236 cm – IKEA

HOKKSUND 4 paneler til stel til skydedør, højglans lys beige, 100×236 cm. HOKKSUND 4 paneler til stel til skydedør, højglans lys beige, 75×201 cm

TJODALYNG 4 paneler til stel til skydedør, lysegrøn/mørkeblå, 100×236 cm Med TJODALYNG tekstilpanel ville vi tilføje en ny og hyggelig stemning til dit PAX garderobeskab og dit soveværelse. Fordi det delvis er fremstillet af genanvendte PET-flasker og stofrester, vil du sikkert også føle dig lidt blød indvendig.

Skydedøre til garderobe – Optimal udnyttelse af m2 – IKEA

Skydedøre til garderobe – Optimal udnyttelse af m2 – IKEA

Skydedøre sparer plads i din garderobe og er flotte. Vi har et stort udvalg af materialer og design. Vælg f.eks. glasskydedøre eller skydedøre af kork. Klik her.

BJÖRNÖYA 4 paneler til stel til skydedør, grå farvemønster …

BJÖRNÖYA 4 paneler til stel til skydedør, grå farvemønster, 75×236 cm – IKEA

BJÖRNÖYA 4 paneler til stel til skydedør, grå farvemønster, 75×236 cm Når du vil udstille dit tøj og dine sko i skabet – men kun en lille smule. Det frostede glas giver et diskret kig til dine ting og skaber en mere rummelig følelse i forhold til massive paneler.

SKYTTA Ramme til skydedør, sort, 102×231 cm – IKEA

SKYTTA Ramme til skydedør, sort, 102×231 cm Du kan nemt lave en skræddersyet opbevaringsløsning, designe et walk-in closet eller dele et rum op i to med SKYTTA skydedøre. Vælg et stel, og suppler med paneler, der passer til dit hjem og din stil. 10 års garanti. Læs betingelserne i garantifolderen.

SKYTTA Beslag til skinne, 3 spor – IKEA

SKYTTA Beslag til skinne, 3 spor Hvis du vil have en SKYTTA løsning med skydedør med 3 døre på en skinne med 3 spor, skal du bruge denne monteringspakke til de 2 yderste døre. 10 års garanti. Læs betingelserne i garantifolderen.

SKYTTA skydedørssystemet – IKEA

SKYTTA skydedørssystemet – IKEA

SKYTTA skydedørssystemet

Keywords: skydedørsbeslag ikea