Pindsvinehus jem og fix

Bedre forhold til pindsvin i pleje – Jem & Fix

Bedre forhold til pindsvin i pleje

18. jun. 2018 — Skal bygge et skur om til akutmodtagelse af syge og skadede pindsvin, samt overvintringsmuligheder for 40/50 pindsvin der ikke kan klare sig …

Pindsvin er en truet dyreart, der stærkt trænger til hjælp for at overleve. Det gør pindsvineplejerne på Amager noget ved. Men de havde brug for materialer til at bygge flere plejepladser, da flere og flere pindsvin har brug for langtidspleje. Og materialerne, ja dem fik de gennem jem & fix’ sponsorpulje I fixer, vi støtter.

Pindsvine akutmodtagelse – Jem & Fix

Pindsvine akutmodtagelse

Nyd havens fugle på nært hold med hyggelige fuglehuse og fuglekasser. Se også udvalget af foder og frø til fugle i jem & fix.

Skal bygge et skur om til akutmodtagelse af syge og skadede pindsvin, samt overvintringsmuligheder for 40/50 pindsvin der ikke kan klare sig selv over vinteren.

Fuglehuse og fuglefrø – se udvalget i jem & fix

26. okt. 2017 — fyrretræ, de billige forskallingsbrædder fra Jem & Fix til 5 Kr meteren. Jeg har brændt dem med en gasbrænder, og så har de fået noget linolie.

Nyd havens fugle på nært hold med hyggelige fuglehuse og fuglekasser. Se også udvalget af foder og frø til fugle i jem & fix

Sådan laver du et pindsvinebo – YouTube

Pindsvinehus | Lav-det-selv.dk

Få flere af de små søde pindsvin på besøg i haven med et pindsvinehus. Pindsvinehusene findes i forskellige materialer og størrelser.

Jeg er blevet færdig med vores pindsvinehus. Hvad synes I om resultatet Har et par billeder af processen her httpspic2url.dkbilleder113 Håber i…

Pindsvinehus – Lav-det-selv.dk

Pindsvinehuse | Flotte pindsvinehuse i naturlige materialer

Find Gardenlife pindsvinehus – Pileflet på Coop.dk – Altid hurtig levering – Læs mere om produktet, … H 25,5 x L 53 cm – Giv havens pindsvin et godt hjem.

Her finder du pindsvinehuse i høj kvalitet og i et naturligt materiale. Giv pindsvinene de optimale levevilkår

Flotte pindsvinehuse i naturlige materialer – Zinkbakken

Køb Gardenlife pindsvinehus – Pileflet her | Coop.dk

Og læg gerne lidt tørre blade eller halm ind i boet. Du kan også finde fine, færdigbyggede pindsvinehuse i handlen. Pindsvin. Foto: Pixabay. Foto: Pixabay …

Find Gardenlife pindsvinehus – Pileflet på Coop.dk – Altid hurtig levering – Læs mere om produktet, og køb online her.

Køb Gardenlife pindsvinehus – Pileflet her – Coop.dk Shopping

Byg et vinterhi til pindsvinet | Haveselskabet

26. mar. 2021 — Pindsvinehus eller pindsvinehule i haven. Har du ikke naturlige pindsvine-habitater i haven, kan du også bygge en pindsvinebolig.

I mange haver mangler der egnede steder, hvor pindsvinet kan gå i vinterhi om efteråret.

Byg et vinterhi til pindsvinet – Haveselskabet |

Sådan får du pindsvin i haven

Pindsvin kan gøre stor nytte i din have. Læs, hvordan du tiltrækker pindsvin til haven, får dem til at blive boende i din have i årevis, og hvad de spiser.

Keywords: pindsvinehus jem og fix