Ikea ramme 30×40

FISKBO Ramme, sort, 30×40 cm – IKEA

Rammer til store og små billeder, så du kan mindes hyggelige familieøjeblikke, feriebilleder og smukke … HOVSTA Ramme, birketræsmønstret, 30×40 cm

FISKBO Ramme, sort, 30×40 cm. Dekorer med billeder, du elsker. Denne ramme har bløde linjer, er testet og godkendt til brug i børneværelser og fås i mange størrelser.

RIBBA Ramme, sort, 30×40 cm – IKEA

RIBBA Ramme, sort, 30×40 cm. Dekorer med billeder, du elsker. Denne ramme har klassiske, lige linjer og fås i mange størrelser – perfekt til en stor billedvæg.

LOMVIKEN Ramme, sort, 30×40 cm – IKEA

LOMVIKEN Ramme, sort, 30×40 cm Dekorer med billeder, du elsker. Denne ramme fås i mange størrelser og har en tynd kant af metal med en profil, der kaster skygge. Frontbeskyttelsen af plast er sikker – og yder motivet retfærdighed. Fås i forskellige størrelser.

RIBBA Ramme, hvid, 30×40 cm – IKEA

RIBBA Ramme, hvid, 30×40 cm. Dekorer med billeder, du elsker. Denne ramme har klassiske, lige linjer og fås i mange størrelser – perfekt til en stor billedvæg.

LOMVIKEN Ramme, aluminium, 30×40 cm – IKEA

LOMVIKEN Ramme, aluminium, 30×40 cm Dekorer med billeder, du elsker. Denne ramme fås i mange størrelser og har en tynd kant af metal med en profil, der kaster skygge. Frontbeskyttelsen af plast er sikker – og yder motivet retfærdighed. Fås i forskellige størrelser.

SILVERHÖJDEN Ramme, sølvfarvet, 30×40 cm – IKEA

SILVERHÖJDEN Ramme, sølvfarvet, 30×40 cm. Dekorer med billeder, du elsker. Denne ramme har en mat metaloverflade og fås i mange størrelser – perfekt til en billedvæg.

FISKBO Ramme, hvid, 30×40 cm – IKEA

FISKBO Ramme, hvid, 30×40 cm. Dekorer med billeder, du elsker. Denne ramme har bløde linjer, er testet og godkendt til brug i børneværelser og fås i mange størrelser.

HOVSTA Ramme, birketræsmønstret birk, 30×40 cm – IKEA

HOVSTA Ramme, birketræsmønstret birk, 30×40 cm. Dekorer med billeder, du elsker. Med denne ramme kan du ændre følelsen af dybde i billedet ved at montere den tæt på beskueren eller på afstand.

SILVERHÖJDEN Ramme, guldfarvet, 30×40 cm – IKEA

SILVERHÖJDEN Ramme, guldfarvet, 30×40 cm. Dekorer med billeder, du elsker. Denne ramme har en mat metaloverflade og fås i mange størrelser – perfekt til en billedvæg.

Rammer – Køb din nye ramme i vores store udvalg her – IKEA

Rammer – Køb din nye ramme i vores store udvalg her – IKEA

Rammer til store og små billeder, så du kan mindes hyggelige familieøjeblikke, feriebilleder og smukke billeder. Klik her.

Keywords: ikea ramme 30×40