Home birkerød

Ejendomsmægler home i Birkerød – vi sælger din bolig

Ejendomsmægler home i Birkerød – vi sælger din bolig – home.dk

Få en gratis og personlig salgsvurdering af din bolig hos home Birkerød, af dygtige og erfarne ejendomsmæglere. Vi kan sælge din bolig. Kontakt os!

home – Ejendomsmægler i Birkerød – Boligsiden

Teglgårdshusene – Lejeboliger i Birkerød – home.dk

… er lækre nyrenoverede lejligheder/rækkehuse i differentieret størrelser fra 83 til 126 m2 centralt placeret i Birkerød i dejlige naturskønne omgivelser.

Alt hvad du har drømt om, tæt på alt hvad du har behov for Teglgårdshusene er lækre nyrenoverede lejligheder/rækkehuse i differentieret størrelser fra 83 til 126 m2 centralt placeret i Birkerød i dejlige naturskønne omgivelser. Her er fred og ro – men på få øjeblikke kan du være på hovedgaden og shoppe, eller du kan springe på et tog mod København C eller Helsingør. Området Christianslund er lukket, så du uden problemer kan lade børnene løbe fra haven og ud på én af legepladserne på fællesarealet. Der er ikke langt til den populære Birkerødskole og institutioner, hvilket gør logistikken let i en travl hverdag. Private uderum og store fællesarealer Hovedparten af boligerne i Teglgårdshusene har adgang til egen privat have eller altan, foruden de store dejlige fællesarealer, hvor legepladser og boldbaner gør det nemt for børnene i bebyggelsen af finde hinanden – og for alle at tilvælge det sociale.Lækre materialer og gode planløsninger De lækre boliger er renoveret i lys & moderne skandinavisk byggestil med gulvvarme overalt. Der er masser af plads i de fælles opholdsrum, stuen og køkken-alrummet, store værelser og flotte badeværelser med væghængt toilet og indbygningsspot. Her er lagt særlig vægt på at fremhæve det nordiske lys, både når det kommer til lysindfald fra de store vinduer og valget af det flotte matlakerede plankegulv. Køkkenelementerne er fra HTH i serien ’Hvid NEXT’ med grebsfri låger, som giver et stilsikkert designerlook.Hver bolig har eget kælderum samt brugsret til stort fælles kælderareal  

home Birkerød – Se statistikker – Boliga

home – Ejendomsmægler i Birkerød – Boligsiden

home Birkerød – vi vil være din foretrukne ejendomsmægler, og den position arbejder vi hver dag… Teglporten 18, 3460 Birkerød.

Hos home Birkerød bliver din bolig godt eksponeret, da forretningen ligger lige over for Føtex, Netto og Apoteket. Vi har mange forbipasserende og en

home Birkerød – Startside | Facebook

home Birkerød – Se statistikker

Proff.dk giver dig firmainformation om Home Birkerød, 36198540. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere.

Se de seneste statistikker for home Birkerød fx gennemsnitlige prisjusteringer og liggetider.

Home Birkerød – 36198540 – Se Regnskaber, Roller og mere

home Birkerød – Startside

Ejendomsmægler i Birkerød Birkeroed@home.dk 49 21 49 21. Se vores udvalg af boliger her: https://home.dk/ejendomsmaegler/107-home-birkeroed/.

home Birkerød – vi vil være din foretrukne ejendomsmægler, og den position arbejder vi hver dag… Teglporten 18, 3460 Birkerød

home Birkerød Ejendomsmægler … – Instagram

Kontaktinformation på home Birkerød Birkerød, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.

home Birkerød, Birkerød | firma | krak.dk

Hej, Home Birkerød! Tilmeld kunden ved at udfylde nedenstående formular: Kundens navn. CPR-nummer. Ekstra navn. CPR-nummer. Tilføj ekstra navn.

HOME BIRKERØD – Strømlinet

HOME BIRKERØD – Strømlinet

Keywords: home birkerød