Filt jem og fix

Billig glasvæv og glasfilt på rulle – køb online i jem & fix

I jem & fix har vi et stort udvalg af glasvæv og glasfilt samt redskaber til at klare arbejdet. Køb online eller i en af vores mange butikker.

I jem & fix har vi et stort udvalg af glasvæv og glasfilt samt redskaber til at klare arbejdet. Køb online eller i en af vores mange butikker

Luxi grundet glasfilt 25 meter | Billigst i jem & fix

Luxi grundet glasfilt til opsætning på vægge og lofter i tørre rum · Glasfilten har en fin struktur og er med til at modvirke revnedannelser · Den er 1 meter bred …

Glasfilt kan anvendes som vægbeklædning i alle tørre rum. Giver en flot, struktureret overflade der kan overmales med alle typer maling.

Sådan opsætter du glasfilt – se filmen her – Jem & Fix

Sådan opsætter du glasfilt – se filmen her | jem & fix

Stabile ugrundet glasfilt opsættes på lofter og vægge for at gøre klar til overmaling; Glasfilt er med til at armere underlaget og modvirke revnedannelser …

Vil du have glasfilt på væggen? Se filmen eller læs guiden og kom i mål med et flot resultat. Du finder også en materialeliste med alt det, du skal bruge.

Luxi Wall Fix 1 x 10 meter | Altid til lavpris i jem & fix

Til opsætning af glasvæv og glasfilt i tørre rum. 169,00 /stk. 18,78/ltr. Lev. omk. tillægges.

Luxi Wall Fix er 10 m² vægbeklædning, der bruges til at udjævne glasvævsstrukturen, så væggen får en glattere struktur. Kan overmales/tapetseres. Køb i jem & fix.

Polyesterfilt i rulle 30 cm x 2 meter – Garden – Jem & Fix

Polyesterfilt i rulle 30 cm x 2 meter – Garden | jem & fix

Garden polyesterfilt bruges til at komme omkring potter og krukker om vinteren. Med reb. Måler 30 cm x 2 meter. Køb dem hos jem & fix.

Stabile væv- og filtfylder HVID 5 l. | Billigst i jem & fix

I jem & fix finder ud alt i maling, redskaber og værktøj til alle gør det selv-projekter både ude og inde. Kig forbi eller køb online i webshoppen

Stabile ugrundet glasfilt 25 meter | Billigst i jem & fix

Grundet glasvæv 25 meter – Luxi – Jem & Fix

Luxi forgrundet glasvæv 25 meter | Billigst i jem & fix

Glasvæv giver en slidstærk overflade på vægge i tørre rum. Dækker små huller og revner og kan overmales med alle typer maling.

Filtpude selvklæbende 80 x 90 mm hvid – 1 stk. | jem & fix

Hvidt, selvklæbende filt til udklip, der kan bruges til at beskytte dine gulve imod ridser fra møbler m.v. Pakken indeholder 1 ark a 80 x 90 mm, og det kan bruges indendørs. Køb det her hos jem & fix.

Keywords: filt jem og fix