Dr licens moms

Opkrævning af moms af radio- og tv-licens – DreistStorgaard

Opkrævning af moms af radio- og tv-licens

DR står for at opkræve medielicensen. Licensen er tillagt moms, som udgør ca. 500 kr. af den samlede årlige licensbetaling. Det er Plesners vurdering, …

SKAT har opkrævet moms af radio- og TV-licens på et uretmæssigt grundlag. Undersøgelser i gang om et søgsmål mod den danske stat om tilbagebetaling.

Gruppesøgsmål om licensmoms: Licensmoms.dk

Licensmoms.dk – Gruppesøgsmål om licensmoms

DLA Piper Denmark har med Foreningen Kræv Licensmoms Tilbage, startet sag mod Danmarks Radio, med henblik på at få moms af licensbetalingen tilbagebetalt.

Nu kan du tilmelde dig Plesners gruppesøgsmål og kræve din licensmoms tilbage. Det koster ikke noget at være med – du skal blot indtaste dine kontaktoplysninger og dit licensnummer.

Kræv din licensmoms tilbage – Tilmeld dig det fælles søgsmål

15. jun. 2018 — En juridisk kompliceret retssag, hvor 240.000 licensbetalere kræver moms retur af DR og Skatteministeriet, er ifølge medieekspert og …

DLA Piper Denmark har med Foreningen Kræv Licensmoms Tilbage, startet sag mod Danmarks Radio, med henblik på at få moms af licensbetalingen tilbagebetalt.

Licensbetalere risikerer at tabe retssag med et brag | Indland

Medieekspert: Licensbetalere risikerer at tabe retssag med et brag | Indland | DR

DR og den danske stat har trukket moms for dine licenspenge, hvilket måske ikke har været lovligt. Derfor er der et gruppesøgsmål på vej, hvor man får momsen …

Sagen, som”Foreningen Kræv Licensmoms Tilbage” anlægger, hviler på for tyndt et grundlag, mener professor Frands Mortensen.

Kræv din licensmoms tilbage – DIGURA

Kræv licensmoms tilbage | Er du berretiget til licens tilbagebetaling?

DR skrives ud af søgsmålet! Der er nu indgået en såkaldt procesaftale mellem Foreningen og Skatteministeriet, der indebærer, at sagen mod Danmarks Radio hæves.

Licens tilbagebetaling – Kræv din licensmoms tilbage. Er du i tivvlom du er berettiget til op til 4700 kroner? DIGURA gennemgår i dette. Læs mere her.

Foreningen Kræv Licensmoms Tilbage – Home | Facebook

13. jun. 2018 — I Danmark opkræver SKAT moms af radio- og TV-licens. Den enkelte husstand betaler licensmomsen til DR, som herefter indbetaler momsen til …

Moms af radio- og TV-licens opkrævet med urette

11. jul. 2018 — Efter Plesners vurdering er det ulovligt, at DR opkræver moms af medielicensen. Licensmomsen vedrører den principielle fortolkning af …

287.069 har krævet licensmoms tilbage i sag, der ender i …

Plesner fører gruppesøgsmål om licensmoms

8. apr. 2019 — Der kan gå to år, før sagen mellem ‘Foreningen Kræv Licensmoms Tilbage’, og Skatteministeriet får en afgørelse.

Så er det slut med licens-regninger – Inputmag.dk

287.069 har krævet licensmoms tilbage i sag, der ender i landsretten – TV 2

31. dec. 2021 — DR skal ikke længere sende regninger på licens – fra midnat … at være med på en retssag, hvor de krævede licensmoms tilbage fra staten.

Der kan gå to år, før sagen mellem ‘Foreningen Kræv Licensmoms Tilbage’, og Skatteministeriet får en afgørelse.

Så er det slut med licens-regninger

For første gang siden 1925 slipper danske husstande nu for at få regning på licens. Fra i morgen er den skattefinansieret.

Keywords: dr licens moms