Altan gulv silvan

Skab et lækkert udeliv på altanen – Se mere her! – Silvan

Skab et lækkert udeliv på altanen – Se mere her! | SILVAN

Nyd sommeren på altanen i dit personlige uderum. Find altankasser, lyskæder, terrassevarmere, havehynder, blomster og krukker. Se hele udvalget her.

Træflise, lige, 50 x 50 cm – – Silvan

Træflise, lige, 50 x 50 cm – Køb Terrassebrædder online | SILVAN

Træfliserne er velegnet som udendørs gulvbelægning; Til f.eks. terrasser, altaner, drivhuse, orangerier og stier; Af trykimprægneret fyr/gran …

Udendørs gulvbelægning af træ Leder du efter en udendørs belægning, som skaber et stilrent, elegant og moderne udtryk? Så finder du her en træflise, som er det ideelle valg til udendørs belægning. Du kan f.eks. bruge flisen på terrassen, altanen og gangstier, eller i drivhuset og orang… Køb nu for kun 44,95

Guide: Inspiration til indretning af lille og stor altan her – Silvan

Guide: Inspiration til indretning af lille og stor altan her | SILVAN

En nem metode til at få et helt nyt gulv og udtryk på altanen er med terrassefliser. Terrassefliser giver dig en helt ny altan, som du kan træde ud på med …

Mangler du inspiration til indretningen af din altan? Find inspiration til indretningen af både en lille og stor altan. Du finder blomster, lyskæder og puder mm. her.

149,95 pr. stk – Silvan

Terrasseflise, akacietræ, 30×30 cm, 4 stk./0,36 m2 – Køb Terrassebrædder online | SILVAN

Skal din terrasse, altan eller campingplads have en makeover? Så er gulvfliser som disse en enkel løsning, som har en stor effekt.

Smukke terrassefliser i naturligt akacietræ Skal din terrasse, altan eller campingplads have en makeover? Så er gulvfliser som disse en enkel løsning, som har en stor effekt. Fliserne er lavet af naturligt akacietræ, der er en hårdfør træsort med god holdbarhed i omskifteligt vådt og t… Køb nu for kun 149,95

Altankasser – Skab liv og spiring på altanen – Køb nu! – Silvan

Altankasser – Skab liv og spiring på altanen – Køb nu! | SILVAN

Skab din egen lille have med blomster, krydderurter og planter på altanen. Find altankasser i forskellige farver, former og materialer.

Skab din egen lille have med blomster, krydderurter og planter på altanen. Find altankasser i forskellige farver, former og materialer. Bliv inspireret og køb her.

Kunstgræs – Find kunstgræs og fliser til altanen her | SILVAN

Med kunstgræs og altanfliser får du flotte altangulve. Hvor regnvand lægger sig under gulvet. Du kan bruge kunstgræs i små haver eller på altanen. Se her.

Forside Byg Træ & plader Terrassebrædder – Silvan

Terrasseflise, Komposit, grå, 30×30 cm, 4 stk./0,36 m² – Køb Terrassebrædder online | SILVAN

Flotte og holdbare terrassefliser i grå Skal din terrasse eller altan have en makeover? Eller mangler du et flot gulv i forteltet?

Flotte og holdbare terrassefliser i grå Skal din terrasse eller altan have en makeover? Eller mangler du et flot gulv i forteltet? Disse gulvfliser er en nem og simpel løsning, der har en stor effekt. Fliserne er lavet af komposit, også kaldt WPC, dvs. de er fremstillet af genanvendt t… Køb nu for kun 169,95

Vinylgulve og korkgulve – Se udvalget og køb online – Silvan

Vinylgulve og korkgulve – Se udvalget og køb online | SILVAN

Herunder finder du vedligeholdelsesvenlige vinyl- og korkgulve. Det er ekstremt slidstærke gulve, som er bløde at gå på. Se udvalget og bestil her!

SILVAN – [DIY-projekt] Giv din altan en makeover! ☀️

Keywords: altan gulv silvan, trægulv altan silvan